Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/doubledo/public_html/web/fosb/plugins/content/plugin_googlemap2.php on line 99

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /home/doubledo/public_html/web/fosb/plugins/content/plugin_googlemap2.php on line 127
Rumah Rehat dan Apartment di Cameron Highland PDF Print E-mail

Iklim sejuk, ladang strawberi dan teh serta bangunan gaya Tudor di stesen peranginan tanah tinggi terbesar di Malaysia pasti menawan hati pelancong. Terdapat pelbagai aktiviti untuk anda nikmati di Tanah Tinggi Cameron, pusat peranginan tanah tinggi yang terbesar di Malaysia.

Tanah Tinggi Cameron yang terletak 1,500 meter dari aras laut mempunyai beberapa buah pekan kecil seperti Ringlet, Tanah Rata, Brinchang, Tringkap, Kuala Terla dan Kampung Raja. Tempat ini juga mudah dikunjungi. Anda boleh tiba di Tanah Tinggi Cameron kurang dari 2 1/2 jam melalui tol Tapah dan 3 jam perjalanan sekiranya anda memandu melalui tol Simpang Pulai Perak dari Kuala Lumpur menggunakan Lebuhraya Utara-Selatan.

Kami di FOSB ada menyediakan tempat penginapan berupa rumah rehat / apartment untuk kemudahan anda. Yang istimewanya rumah rehat / apartment ini hanya disewakan kepada orang Muslim sahaja. Rumah rehat ini mempunyai kelengkapan serba moden dan lengkap untuk penginapan seisi keluarga dan sahabat handai yang ingin menikmati udara nyaman di Cameron Highlands.


Tempah sekarang!